Kagen kan også tilberedes med 375 g syltede, afdryppede kirsebær eller amarenakirsebær. Med amarenakirsebær kan man servere kagen til dessert - ledsaget af fx vanilje flødeis eller flødeskum. Kagen kan også bages helt uden kirsebær.
26977 kJ / 6448 kcal
1168 kJ / 279 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,9 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 59,9 % | 41,1 g |
Fedt: | 34,2 % | 10,8 g |
400 g
Søde kirsebær
|
|
---|---|
250 g
Blødt smør
|
|
500 g
Sukker
|
|
4
Æg
|
|
450 g
Hvedemel (ca. 7½ dl)
|
|
50 g
Kakaopulver (ca. 1 dl)
|
|
4 tsk
Bagepulver
|
|
4 tsk
Vaniljesukker
|
|
1½ dl
Yoghurt naturel
|
|
¼ liter
Mælk
|
|
2 spsk
Kartoffelmel
|
Flormelis
|
---|