Kager med chokolade kan man aldrig få for mange opskrifter på.
Kagen kan fryses.
Du kan flække kagen og lægge den sammen om smørcreme: Rør 125 g flormelis med 3 spsk kogende vand. Pisk 250 g blødt smør i glasuren lidt efter lidt. Du kan også lave en chokoladesmørcreme: Rør 125 g blødt smør, 1 dl flormelis og 3 spsk kakao sammen. Tilsæt 1 spsk appelsinsaft eller vand og smag til. Eller pynt kagen med almindelig glasur af flormelis og lidt vand, eller med flødeskum blandet med jordbærkompot og friske jordbær – kun fantasien sætter grænser.
23246 kJ / 5556 kcal
1391 kJ / 332 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 6,6 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 54,5 % | 44,6 g |
Fedt: | 38,9 % | 14,6 g |