Du kan flække kagen og lægge den sammen om smørcreme: Rør 125 g flormelis med 3 spsk kogende vand. Pisk 250 g blødt smør i glasuren lidt efter lidt. Du kan også lave en chokoladesmørcreme: Rør 125 g blødt smør, 1 dl flormelis og 3 spsk kakao sammen. Tilsæt 1 spsk appelsinsaft eller vand og smag til. Eller pynt kagen med almindelig glasur af flormelis og lidt vand, eller med flødeskum blandet med jordbærkompot og friske jordbær – kun fantasien sætter grænser.
Kagen kan fryses.
23296 kJ / 5568 kcal
1392 kJ / 333 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 6,6 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 54,6 % | 44,7 g |
Fedt: | 38,8 % | 14,6 g |
250 g
Blødt smør
|
|
---|---|
350 g
Sukker (ca. 4 dl)
|
|
4
Æg
|
|
500 g
Hvedemel
|
|
3 tsk
Bagepulver
|
|
1 dl
Kakaopulver
|
|
3 tsk
Vaniljesukker
|
|
3 dl
Mælk
|