Det kogte sprængte kalvespidsbryst smager fantiastisk som pålæg. Lad det køle og skær det i tynde skiver og server det på rugbrød med peberrodscreme og brødkarse. Riv evt. frisk peberrod over.
23358 kJ / 5583 kcal
421 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 16,7 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 30,2 % | 7,5 g |
Fedt: | 53,1 % | 6 g |
Dejilg culottesteg - server med dit yndlingstilbehør.
1 kg
Sprængt kalvespidsbryst (bestil det evt. hos slagteren)
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
5
Sorte peberkorn
|
|
1
Laurbærblad
|
|
1
Gulerod i stykker
|
|
1
Løg i både
|
|
5
Kviste af frisk timian
|
¼ liter
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
3 spsk
Frisk, fintrevet peberrod
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Små rødbeder i mundrette stykker
|
|
---|---|
2 dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 dl
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Blade af frisk timian
|
|
4
Æbler fx ingrid marie
|
Brøndkarse
|
---|
240 g
Groft brød
|
---|