Panna cotta med limeblade og mango
6 timer 45 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
&format=webp)
Panna cotta med mango, fløde og lime - en dejlig frisk dessert til festlige lejligheder. Sødmen fra fløden er super lækker sammen med den friske og syrlige puré i bunden af panna cottaen.
Ingredienser
Mangopuré
1
Mangofrugt i tern (ca. 225 g)
|
|
---|---|
2 dl
Appelsinjuice
|
|
2 spsk
Sukker
|
Panna cotta
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
3
Limeblade
|
|
5 spsk
Sukker
|
|
2 blade
Husblas
|
1
Mangofrugt i små tern (ca. 225 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
Pynt
Citronmelisse
|
---|
Sådan gør du
Mangopuré
Panna cotta
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Desserten kan forberedes dagen forinden, så du blot skal pynte dine panna cottaer lige før servering.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9935 kJ / 2374 kcal
Næringsindhold pr. 100g
791 kJ / 189 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 3,1 % | 1,4 g |
Fedt: | 68,1 % | 14,6 g |
Kulhydrat: | 28,8 % | 13,4 g |
Relateret video
Hvordan skærer man en mango?
Et nemt trick til at skære en mango.
