Panna cotta med limeblade og mango
6 timer 45 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
Panna cotta med mango, fløde og lime - en dejlig frisk dessert til festlige lejligheder. Sødmen fra fløden er super lækker sammen med den friske og syrlige puré i bunden af panna cottaen.
Ingredienser
Mangopuré
|
1
Mangofrugt i tern (ca. 225 g)
|
|
|---|---|
|
2 dl
Appelsinjuice
|
|
|
2 spsk
Sukker
|
Panna cotta
|
½ liter
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
3
Limeblade
|
|
|
5 spsk
Sukker
|
|
|
2 blade
Husblas
|
|
1
Mangofrugt i små tern (ca. 225 g)
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
Pynt
|
Citronmelisse
|
|---|
Sådan gør du
Mangopuré
Panna cotta
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Desserten kan forberedes dagen forinden, så du blot skal pynte dine panna cottaer lige før servering.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
792 kJ / 189 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,4 g |
| Protein: | 1,4 g |
| Fedt: | 14,6 g |
| Kulhydrat: | 13,4 g |
Relateret video
Hvordan skærer man en mango?
Et nemt trick til at skære en mango.