Koldhævede boller med surdej

60+ min

Koldhævede boller med surdej. At lave koldhævede boller med surdej er faktisk slet ikke så svært. Få den nemme opskrift på koldhævede boller lige her - bollerne er sprøde, luftige og ikke til at holde fingrene fra!

Koldhævede boller med surdej
Mere inspiration

Alle kan lide hjemmelavede boller .

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10971 kJ / 2622 kcal

Næringsindhold pr. 100g

712 kJ / 170 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,2 g
Protein: 11,6 % 4,9 g
Kulhydrat: 82,4 % 34,5 g
Fedt: 6 % 1,2 g
Tips

Hvis du har en meget aktiv surdej, så behøver du ikke tilsætte gær. Bager du uden gær, så lad dejen stå ca. 1 time ved stuetemperatur, inden du sætter den i køleskabet. Du kan godt bage bollerne uden surdej - tilsæt blot 10 g gær.

Ingredienser

Indkluderet i opskriften