Koldhævede boller med surdej

Koldhævede boller med surdej

60+ min
Koldhævede boller med surdej. At lave koldhævede boller med surdej er faktisk slet ikke så svært. Få den nemme opskrift på koldhævede boller lige her - bollerne er sprøde, luftige og ikke til at holde fingrene fra!
Mere inspiration

Alle kan lide hjemmebagte boller - og disse surdejsboller er skønne!

Surdejsboller
60+ min
Surdejsboller
(12)
Velbekomme!
Tips

Hvis du har en meget aktiv surdej, så behøver du ikke tilsætte gær. Bager du uden gær, så lad dejen stå ca. 1 time ved stuetemperatur, inden du sætter den i køleskabet. Du kan godt bage bollerne uden surdej - tilsæt blot 10 g gær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11480 kJ / 2744 kcal

Næringsindhold pr. 100g

715 kJ / 171 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 11,6 % 4,9 g
Kulhydrat: 83,7 % 35,2 g
Fedt: 4,7 % 0,9 g

Ingredienser

Indkluderet i opskriften
Surdej
60+ min
Surdej
(15)