Koldhævede boller med surdej

Koldhævede boller med surdej

60+ min

Koldhævede boller med surdej. At lave koldhævede boller med surdej er faktisk slet ikke så svært. Få den nemme opskrift på koldhævede boller lige her - bollerne er sprøde, luftige og ikke til at holde fingrene fra!

Mere inspiration

Alle kan lide hjemmelavede boller .

Velbekomme!
Tips

Hvis du har en meget aktiv surdej, så behøver du ikke tilsætte gær. Bager du uden gær, så lad dejen stå ca. 1 time ved stuetemperatur, inden du sætter den i køleskabet. Du kan godt bage bollerne uden surdej - tilsæt blot 10 g gær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11344 kJ / 2711 kcal

Næringsindhold pr. 100g

707 kJ / 169 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,1 g
Protein: 11,4 % 4,7 g
Kulhydrat: 83,6 % 34,8 g
Fedt: 5 % 1 g

Ingredienser

Indkluderet i opskriften