Koteletter med champignoner og ost

Koteletter med champignoner og ost er stegt i en pande med låg - en nem opskrift, som nærmest kan kaldes en one-pot. Retten kan godt minde lidt om koteletter i fad - her er det bare koteletter med champignonsauce, og så stegt i pande i stedet. Koteletter med champignoner og ost kan serveres med enten pasta, ris eller kartofler. Alle tre dele passer godt til den cremede sauce og den lækre smeltede ost. Nemt og velsmagende - og så kræver det ikke den store opvask bagefter.
Ingredienser
Koteletter med champignoner og ost
4
Grisekoteletter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
|
450 g
Champignoner i skiver
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
2 tsk
Tørret timian eller herbes de Provence
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
Pynt
Blade af bredbladet persille
|
---|
Tilbehør
300 g
Tørret pasta, fx fettuccine
|
---|
Sådan gør du
Koteletter med champignoner og ost
Du kan bruge andre svampe end champignon - og du kan spice saucen op med chili, hvis du har lyst til lidt ekstra smag. Koteletterne smager også godt med ris eller kartofler til.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11360 kJ / 2715 kcal
Næringsindhold pr. 100g
528 kJ / 126 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 27,5 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 39,6 % | 12,3 g |
Fedt: | 32,9 % | 4,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
