Kransekagekonfekt
45 min
Fryseegnet
•
Kransekagekonfekt er en klassiker til nytår og andre festlige lejligheder. Vi har pyntet dem med smeltet mørk chokolade og toppet dem med mandler, pistacienødder eller cocktailbær. Opbevar kransekagerne i en lufttæt beholder ved stuetemperatur - eller frys dem uden chokolade.
Ingredienser
|
250 g
Marcipan
|
|
|---|---|
|
50 g
Sukker
|
|
|
4 spsk
Æggehvide
|
|
100 g
Finthakket mørk chokolade
|
|
|---|---|
|
Pistacienødder, hele mandler eller cocktailbær
|
Sådan gør du
Petit fours
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også pynte petit four med glasur, med hvid chokolade, med cocktailbær eller mandler.
Kransekagerne kan fryses uden chokolade.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1722 kJ / 412 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 8 g |
| Fedt: | 18,8 g |
| Kulhydrat: | 52,4 g |