Krebsebidder
30 min
•
&format=webp)
Server de flotte krebsebidder som en eksklusiv snack eller let forret.
Ingredienser
300 g
Afdryppede krebsehaler (ca. g)
|
|
---|---|
1 dl
Skyr naturel
|
|
1 dl
Creme fraiche
|
|
1 tsk
Sennep
|
|
1 spsk
Hakket frisk dild
|
|
1 spsk
Hakket purløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8 skiver
Franskbrød
|
Pynt
½
Avocado
|
|
---|---|
Dildkviste
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for runde stykker brød, kan du skære tynde skiver af et lækkert flutes.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
607 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,9 g |
Protein: | 10,2 g |
Fedt: | 4,5 g |
Kulhydrat: | 15,7 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
