Krebsebidder

30 min
Krebsebidder

Server de flotte krebsebidder som en eksklusiv snack eller let forret.

Ingredienser

300 g Afdryppede krebsehaler (ca. g)
1 dl Skyr naturel
1 dl Creme fraiche
1 tsk Sennep
1 spsk Hakket frisk dild
1 spsk Hakket purløg
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
8 skiver Franskbrød

Pynt

½ Avocado
Dildkviste

Sådan gør du

  • Skær krebsehalerne i mindre stykker. Bland krebsehaler, skyr, cremefraiche, sennep, dild, purløg, salt og peber sammen. Smag til. Stil blandingen tildækket i køleskabet. Skær brødet i 8 store eller 16 små, runde stykker. Rist brødet. Læg krebseblandingen på brødene. Pynt med avocado og dild.

I stedet for runde stykker brød, kan du skære tynde skiver af et lækkert flutes.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4275 kJ / 1022 kcal

Næringsindhold pr. 100g

500 kJ / 120 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 16,1 % 4,7 g
Kulhydrat: 52,7 % 15,5 g
Fedt: 31,2 % 4,2 g
Relateret video Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/krebsebidder/