Kvarkkage

60+ min Dessert

Kvarkkage minder om cheesecake. Kiksebunden er skiftet ud med lyse lagkagebunde, som gør kvarkkagen lækker og svampet. Server kvarkkagen til dessert - og lav den gerne dagen i forvejen.

Kvarkkage
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10190 kJ / 2435 kcal

1037 kJ / 248 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsinhold pr. 100g
Fiber: - 0
Protein: 8,6 % 5,3
Kulhydrat: 44,2 % 27
Fedt: 47,2 % 13,2
Tip

I stedet for lagkagebunde, kan du lave kvarkkagen med én bund bestående af 125 g fuldkornshvedekiks og 75 g smeltet smør. Smuldr kiksene i det smeltede smør og bland det sammen. Anbring en springform (uden bund) på et serveringsfad og pres kikseblandingen ud heri. Hæld kvarkcremen over og stil kagen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer. Pynt med friske bær, halve vindruer, fine strimler af citronskal og eller rød skovsyre.

Ingredienser