Denne kylling i karry er en mild og børnevenlig variation med æbler. Selv om karry er et populært krydderi i Danmark, så stammer karry oprindeligt fra Indien. Karry er et blandingskrydderi, der typisk består af 12-15 forskellige krydderrier. Det tænker man slet ikke på, når børnenes favoritret kylling i karry sættes på bordet - her serveret med ris, frisk mango, rosiner og kokos.
Har du lyst til kylling i karry i en mere spicy udgave?
10871 kJ / 2598 kcal
527 kJ / 126 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 20,8 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 60,5 % | 18,7 g |
Fedt: | 18,7 % | 2,7 g |
Du kan skrue op for både mængden og styrken af den karry du vælger, så retten passer lige til dine smagsløg. Tilbehøret i små skåle kan varieres i det uendelige, igen efter smag - og også efter, hvad du har af frisk frugt og grønt - og af nødder og tørret frugt.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.