Kylling og grønt i whiskysauce
En nem og hurtig ret - kylling og grønt i whiskysauce.....på næsten ingen tid. Saucen er ikke stærk, så hele familien kan være med. Kylling og grønt i whiskysauce er til de dage. hvor aftensmaden gerne må komme på bordet i en fart, uden det kræver de store armbevægelser. Er du mere til at lave maden fra bunden, har vi både en opskrift på en hjemmelavet whiskysauce og en opskrift på naanbrød, så kan du lave din helt egen kylling og grønt i whiskysauce.
Ingredienser
Kylling og grønt
|
20 g
Smør
|
|
|---|---|
|
500 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
½ liter
Whiskysauce
|
|
|
2 bundter
Forårsløg i 2 cm stykker (ca. 200 g)
|
|
|
350 g
Rensede grønne bønner
|
Topping
|
2 dl strimlet top af forårsløg
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
|
2
Limefrugter i både
|
Tilbehør
|
375 g
Lune naanbrød
|
|---|
Sådan gør du
Kylling og grønt
Topping
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vil du have endnu flere grøntsager i retten, kan du supplere med et par rødløg i tynde både. Kom rødløgene i retten sammen med forårsløgene.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
441 kJ / 105 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 7,3 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 11,7 g |