Kyllingefilet i ovn
45 min
•
&format=webp)
Supernem kyllingefilet i ovn. Saucen er en blanding af fløde og barbecuesauce og grøntsagerne kommer fra fryseren....så en hverdagsaften kan der nemt komme kylling i ovn på bordet.....som smager dejligt.
Ingredienser
Grøntsagsris
3¾ dl
Vand
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
240 g
Brune ris, parboiled (ca. 3 dl)
|
|
200 g
Frosne grønne bønner
|
|
200 g
Frosne ærter
|
|
200 g
Frosne edamamebønner
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|
|
2
Limefrugter i både
|
Kyllingefilet i ovn
3
Store kyllingefileter (ca. 600 g)
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1½ dl
Barbecuesauce
|
Sådan gør du
Grøntsagsris
Kylling i ovn
Servering af kylling i ovn med grøntsagsris
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du har overskydende grøntsagsris er de nemmeat varme op på en pande. Tilsæt evt et par sammenpiskede æg og krydderier/jkrydderurter - så har du et dejligt nemt og velsmagende måltid.
Du kan bruge andre frosne grøntsager eller grøntsagsblandiger til grøntsagsrisene.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11165 kJ / 2669 kcal
Næringsindhold pr. 100g
492 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 29,2 % | 8,5 g |
Fedt: | 28,9 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 41,9 % | 12,1 g |
