Marengs kyskager
3 timer
•
Arbejdstid: 20 min
•
&format=webp)
Kyskager eller marengskys er lækre i sig selv, men du kan også bruge kyskagerne til at pynte større kager eller som topping på fx en isdessert. Her får du en nem opskrift som du kan bruge som grundopskrift på marengs - og lege med former, farver og anvendelse.
Ingredienser
3
Æggehvider
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
75 g
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt en lille smule rød eller blå pastafarve til æggehvidemassen, hvis du ønsker lyserøde eller lyseblå kyskager. Pensl eller drys kyskagerne med spiseligt glimmer, guld- eller sølvstøv for at gøre dem ekstra festlige.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2864 kJ / 685 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1146 kJ / 274 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 5,4 % | 3,6 g |
Fedt: | 0 % | |
Kulhydrat: | 94,6 % | 63,8 g |
