17067 kJ / 4079 kcal
513 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 20,1 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 14,3 g |
Fedt: | 32,6 % | 4,5 g |
Frossen helbladet spinat
|
500 g |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Laksefilet uden skind
|
400 g |
Optøet frossen filodej (ca. 400 g)
|
10 plader |
Arla Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg
|
200 g |
Sorte løgfrø (Nigellafrø/jomfru i det grønne)
|
4 tsk |
Smør
|
10 g |
---|---|
Finthakket forårsløg (ca. 25 g)
|
3 spsk |
Majsstivelse, fx maizena
|
1 spsk |
Mælk
|
½ liter |
2 spsk | |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Skyllede blandede babysalatblade (ca. 100 g)
|
1 liter |
---|---|
Forårsløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
¾ bundt |
Kogte kartofler
|
1 kg |
---|