17069 kJ / 4080 kcal
513 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 20,3 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 14,3 g |
Fedt: | 32,4 % | 4,5 g |
Prøv også opskriften på vores filodejspakker med æg og spinat
500 g
Frossen helbladet spinat
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
400 g
Laksefilet uden skind
|
|
10 plader
Optøet frossen filodej (ca. 400 g)
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
4 tsk
Nigellafrø (Nigellafrø/jomfru i det grønne)
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
3 spsk
Finthakket forårsløg (ca. 25 g)
|
|
1 spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
½ liter
Mælk
|
|
2 spsk
Piskefløde
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 liter
Skyllede babysalatblade (ca. 100 g)
|
|
---|---|
¾ bundt
Forårsløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
1 kg
Kogte kartofler
|
---|