Laksecarpaccio med æblesellerifløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

15 min

En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 rødkindet æble i tynde både
  • 100 g groftrevet knoldselleri
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g røget laks i tynde skiver
  • 100 g renset rucolasalat
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 1 limefrugt i både
  • 100 g ristet flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til en let skum og vend den forsigtigt sammen med æblebåde, selleri, ingefær og salt. Fordel laksen på fire tallerkener og anret æblesellerifløden herpå. Kom rucola og friskkværnet peber på toppen.

Server laksecarpaccioen sammen med lime og ristet flutes.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 57 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag