Laksecarpaccio med æblesellerifløde

15 min
Laksecarpaccio med æblesellerifløde

En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.

Ingredienser

1½ dl Piskefløde
1 Rødkindet æble i tynde både
100 g Groftrevet knoldselleri
1 tsk Fintrevet frisk ingefær
½ tsk Groft salt
100 g Røget laks i tynde skiver
100 g Renset rucolasalat
Friskkværnet peber

Hertil

1 Limefrugt i både
100 g Ristet flutes

Sådan gør du

  • Pisk fløden til en let skum og vend den forsigtigt sammen med æblebåde, selleri, ingefær og salt. Fordel laksen på fire tallerkener og anret æblesellerifløden herpå. Kom rucola og friskkværnet peber på toppen.
  • Server laksecarpaccioen sammen med lime og ristet flutes.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4487 kJ / 1072 kcal

Næringsindhold pr. 100g

613 kJ / 146 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 13,9 % 5 g
Kulhydrat: 31,2 % 11,2 g
Fedt: 54,9 % 9,1 g
Relateret video Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.

https://www.arla.dk/opskrifter/laksecarpaccio-med-ableselleriflode/