Laksecarpaccio med æblesellerifløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

15 min

En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 rødkindet æble i tynde både
  • 100 g groftrevet knoldselleri
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g røget laks i tynde skiver
  • 100 g renset rucolasalat
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 1 limefrugt i både
  • 100 g ristet flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til en let skum og vend den forsigtigt sammen med æblebåde, selleri, ingefær og salt. Fordel laksen på fire tallerkener og anret æblesellerifløden herpå. Kom rucola og friskkværnet peber på toppen.

Server laksecarpaccioen sammen med lime og ristet flutes.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag