Laksecarpaccio med æblesellerifløde

Laksecarpaccio med æblesellerifløde

15 min
En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.

Sådan gør du

  • Pisk fløden til en let skum og vend den forsigtigt sammen med æblebåde, selleri, ingefær og salt. Fordel laksen på fire tallerkener og anret æblesellerifløden herpå. Kom rucola og friskkværnet peber på toppen.
  • Server laksecarpaccioen sammen med lime og ristet flutes.
Energiindhold for hele retten:

4599 kJ / 1099 kcal

Næringsindhold pr. 100g

628 kJ / 150 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 13,5 % 5 g
Kulhydrat: 30,4 % 11,2 g
Fedt: 56,1 % 9,5 g
Mere inspiration

Her er opskriften på en anden variation af laksecarpaccio.

Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser

1½ dl Piskefløde
1 Rødkindet æble i tynde både
100 g Groftrevet knoldselleri
1 tsk Fintrevet frisk ingefær
½ tsk Groft salt
100 g Røget laks i tynde skiver
100 g Renset rucolasalat
Friskkværnet peber
Hertil
1 Limefrugt i både
100 g Ristet flutes