Laksecarpaccio med æblesellerifløde
15 min
•
&format=webp)
En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.
Ingredienser
1½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1
Rødkindet æble i tynde både
|
|
100 g
Groftrevet knoldselleri
|
|
1 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Røget laks i tynde skiver
|
|
100 g
Renset rucolasalat
|
|
Friskkværnet peber
|
Hertil
1
Limefrugt i både
|
|
---|---|
100 g
Ristet flutes
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4487 kJ / 1072 kcal
Næringsindhold pr. 100g
613 kJ / 146 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 13,9 % | 5 g |
Kulhydrat: | 31,2 % | 11,2 g |
Fedt: | 54,9 % | 9,1 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
