Grøn salat med laks
30 min
&format=webp)
En frisk og fyldig salat, der er nem at lave. Sammen med godt groft brød udgør den et fuldgyldigt aftensmåltid.

Ingredienser
4 personer
2 Hjertesalat skåret i mindre stykker (ca. 275 g) | |
---|---|
250 g Ærter | |
2 Avocadoer | |
2 spsk Friskpresset citronsaft | |
¼ tsk Groft salt | |
2 bundter Forårsløg i tynde ringe (ca. 200 g) |
600 g Laksefilet (ca. g) | |
---|---|
1 spsk Olie | |
15 g Smør | |
½ tsk Groft salt | |
100 g Salatost i tern - smuldret |
Dressing
4 spsk Olie | |
---|---|
2 spsk Hvid balsamicoeddike | |
1 spsk Honning | |
2 tsk Friskpresset citronsaft | |
¼ tsk Groft salt |
Tilbehør
240 g Groft brød |
---|
Sådan gør du
Dressing
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14867 kJ / 3553 kcal
Næringsindhold pr. 100g
709 kJ / 170 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 10,3 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 14,4 g |
Fedt: | 55,2 % | 10,6 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.