Grøn salat med laks
30 min
•
&format=webp)
En frisk og fyldig salat, der er nem at lave. Sammen med godt groft brød udgør den et fuldgyldigt aftensmåltid.
Ingredienser
2
Hjertesalat skåret i mindre stykker (ca. 275 g)
|
|
---|---|
250 g
Ærter
|
|
2
Avocadoer
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
2 bundter
Forårsløg i tynde ringe (ca. 200 g)
|
600 g
Laksefilet (ca. g)
|
|
---|---|
1 spsk
Olie
|
|
15 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Salatost i tern - smuldret
|
Dressing
4 spsk
Olie
|
|
---|---|
2 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Honning
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
240 g
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Dressing
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14867 kJ / 3553 kcal
Næringsindhold pr. 100g
709 kJ / 170 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 10,3 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 14,4 g |
Fedt: | 55,2 % | 10,6 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
