Lammekoteletter med kartofler og ostedrys

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Gode lammesteaks serveret med frisk salat, kartoffelbåde og lækkert drys af krydderurter og salt hvid ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffelbåde

  • 5 store kartofler (ca. 1 kg)
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Ostedrys

  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg
  • 2 spsk finthakket frisk kruspersille
  • 1 spsk tørret pebermynte

Rødbedesalat

  • 100 g rødbeder i tynde ca. 2 cm brede strimler
  • 3 pærer i tynde både (ca. 300 g)
  • 3½ liter renset rucolasalat revet i grove stykker
  • 2 spsk basilikumpesto

Lammekoteletter

  • 4 lammekoteletter (ca. 500 g)
  • 25 g smør
  • ½ knust fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelbåde

Vask kartoflerne godt og skær dem i både. Kom kartoffelbådene i en skål, tilsæt olie og bland det godt. Spred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Vend i kartoflerne af og til. Drys de færdigbagte kartoffelbåde med salt og peber.

Ostedrys

Lad osten dryppe godt af og mos den med en gaffel. Vend persille og pebermynte i og anret det i en skål.

Rødbedesalat

Vend rødbedene sammen med pærer, rucolasalat og pesto.

Lammekoteletter

Skær 3-4 snit i kanten af hver kotelet. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt knust hvidløg og steg koteletterne ca. 4 min. på hver side. Drys med salt og peber.

Ved serveringen

Hæld dressingen over salaten.

Bagetid

Sæt kartoffelbådene i kold ovn. Indstil på 200° - traditionel ovn og bag i ca. 45 min.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag