Sæt kartoffelbådene i kold ovn. Indstil på 200° - traditionel ovn og bag i ca. 45 min.
9573 kJ / 2288 kcal
670 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,9 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 17,3 % | 6,8 g |
Fedt: | 60,8 % | 11 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
5
Store kartofler (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
1 tsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket frisk kruspersille
|
|
1 spsk
Tørret mynte
|
100 g
Rødbeder i tynde ca. 2 cm brede strimler
|
|
---|---|
3
Pærer i tynde både (ca. 300 g)
|
|
50 g
Rucolasalat
|
|
2 spsk
Basilikumpesto
|
4
Lammekoteletter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½
Knust fed hvidløg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|