Lammekoteletter med kartofler og ostedrys
1 time
•
Gode lammesteaks serveret med frisk salat, kartoffelbåde og lækkert drys af krydderurter og salt hvid ost.
Ingredienser
Kartoffelbåde
5
Store kartofler (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
1 tsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Ostedrys
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket persille
|
|
1 spsk
Tørret mynte
|
Rødbedesalat
100 g
Rødbeder i tynde ca. 2 cm brede strimler
|
|
---|---|
3
Pærer i tynde både (ca. 300 g)
|
|
50 g
Rucolasalat
|
|
2 spsk
Basilikumpesto
|
Lammekoteletter
4
Lammekoteletter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½
Knust fed hvidløg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Kartoffelbåde
Ostedrys
Rødbedesalat
Lammekoteletter
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9567 kJ / 2287 kcal
Næringsindhold pr. 100g
669 kJ / 160 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,9 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 17,3 % | 6,8 g |
Fedt: | 60,8 % | 11 g |
Relateret video
Sådan steger du den perfekte bøf
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.