Langtidsstegt kalvefilet og fyldte tomater
1 time 5 min
•

Lækker nordisk inspireret hovedret - når der skal gøres noget ekstra.
Ingredienser
800 g
Kalvefilet med fedtkant - skåret af kalvekam
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
Fyldte tomater
4
Store blommetomater
|
---|
50 g
Bacon i små tern
|
|
---|---|
1
Finthakket skalotteløg
|
|
50 g
Finthakkede champignoner
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
50 g
Rødkitost - i små tern
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Rasp
|
Tilbehør
100 g
Blandet grøn salat af hoved-, romaine- og egeløvsalat
|
|
---|---|
240 g
Flutes
|
Sådan gør du
Fyldte tomater
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis man ønsker kødet mere gennemstegt, kan man vente med at tage kødet ud til det er 65°.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10157 kJ / 2428 kcal
Næringsindhold pr. 100g
599 kJ / 143 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 35,4 % | 12,5 g |
Fedt: | 39,8 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 24,8 % | 8,7 g |
