Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Yoggi®
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Opskrifter
Arlas Leksikon
Grødris
Korte, buttede, polerede ris, der bruges til risengrød og risalamande, fordi de koger ud, dvs ikke kan bevares løse. Da risene er polerede, er en vis mængde af fibre, mineraler og vitaminer fjernet.
Grødris
Erstatning
Kilder
Erstatning
Grødris kan, i en snæver vending, erstatte risottoris.
Kilder
Karolines Køkken
Grødris
Erstatning
Kilder
Relaterede opskrifter
60+ min
Risalamande med kirsebærsauce
(582)
45 min
Risengrød med kanelsukker og smørklat
(1032)
60+ min
Risengrød i ovn
(89)
60+ min
Cheesecake a la risalamande
(112)
60+ min
Laktosefri risalamande
(2)
60+ min
Risalamande med passionsfrugt og krokant
(33)
60+ min
Risalamande med hindbærsauce og tranebær
(36)
60+ min
Rismousse med kold appelsinsauce
(11)
45 min
Laktosefri risengrød med mandler og æble
(1)
60+ min
Jule-panna cotta med lyn romtopf
(36)
60+ min
Risalamande med mandelkrokant og marinerede appelsiner
(16)
45 min
Grov risengrød med æblemos
(19)
30 min
Risotto med karry
(64)
Ris- og grøntsagstærte med salatost
(64)
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Køb merchandise