Cheesecake a la risalamande

60+ min Dessert

Risalamande forklædt som cheesecake - en nyfortolkning af julens dessertklassiker med ristede mandler og lun bærsauce. Med denne risalamande cheesecake forener du 2 klassikere i en herlig mundfuld, som både smager af risalamande og cheesecake. Den har det hele - det sprøde, det bløde, det hvide og det røde - og det helt udefinerlige, som bare smager af jul.

Cheesecake a la risalamande
Mere inspiration

Har du fået lyst til flere cheesecakes?

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

30561 kJ / 7304 kcal

Næringsindhold pr. 100g

943 kJ / 225 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 9,2 % 5,1 g
Kulhydrat: 28,1 % 15,6 g
Fedt: 62,7 % 16 g
Tip

Cheesecake ala risalamande kan med fordel laves dagen før. Så skal du kun bruge 7 blade husblas.

Relateret video
Sådan laver du risengrød

Se grundopskriften på en cremet risengrød med Karolines Køkkenskole. Hvis du laver risalamande kan du evt. undlade at tilsætte salt til risengrøden.

Ingredienser