Cheesecake a la risalamande

Cheesecake a la risalamande

60+ min Dessert
Risalamande forklædt som cheesecake - en nyfortolkning af julens dessertklassiker med ristede mandler og lun bærsauce. Med denne risalamande cheesecake forener du 2 klassikere i en herlig mundfuld, som både smager af risalamande og cheesecake. Den har det hele - det sprøde, det bløde, det hvide og det røde - og det helt udefinerlige, som bare smager af jul.
Mere inspiration

Har du fået lyst til flere cheesecakes?

Julecheesecake
60+ min
Julecheesecake
(191)
Velbekomme!
Tip

Cheesecake ala risalamande kan med fordel laves dagen før. Så skal du kun bruge 7 blade husblas.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

30561 kJ / 7304 kcal

Næringsindhold pr. 100g

943 kJ / 225 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 9,2 % 5,1 g
Kulhydrat: 28,1 % 15,6 g
Fedt: 62,7 % 16 g
Relateret video
Sådan laver du risengrød

Se grundopskriften på en cremet risengrød med Karolines Køkkenskole. Hvis du laver risalamande kan du evt. undlade at tilsætte salt til risengrøden.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise