Cheesecake a la risalamande

Cheesecake a la risalamande

60+ min Dessert
Risalamande forklædt som cheesecake - en nyfortolkning af julens dessertklassiker med ristede mandler og lun bærsauce. Med denne risalamande cheesecake forener du 2 klassikere i en herlig mundfuld, som både smager af risalamande og cheesecake. Den har det hele - det sprøde, det bløde, det hvide og det røde - og det helt udefinerlige, som bare smager af jul.
Mere inspiration

Har du fået lyst til flere cheesecakes?

Julecheesecake
60+ min
Julecheesecake
(181)
Velbekomme!
Tip

Cheesecake ala risalamande kan med fordel laves dagen før. Så skal du kun bruge 7 blade husblas.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7304 kJ / 7304 kcal

Næringsindhold pr. 100g

943 kJ / 225 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 9,2 % 5,1 g
Kulhydrat: 28,1 % 15,6 g
Fedt: 62,7 % 16 g
Relateret video
Sådan laver du risengrød

Se grundopskriften på en cremet risengrød med Karolines Køkkenskole. Hvis du laver risalamande kan du evt. undlade at tilsætte salt til risengrøden.

Ingredienser