Cheesecake ala risalamande kan med fordel laves dagen før. Så skal du kun bruge 7 blade husblas.
30012 kJ / 7173 kcal
926 kJ / 221 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 9,2 % | 5 g |
Kulhydrat: | 25 % | 13,6 g |
Fedt: | 65,8 % | 16,5 g |
Har du fået lyst til flere cheesecakes?
Se grundopskriften på en cremet risengrød med Karolines Køkkenskole. Hvis du laver risalamande kan du evt. undlade at tilsætte salt til risengrøden.
3 dl
Vand
|
|
---|---|
180 g
Grødris (ca. 2¼ dl)
|
|
1 liter
Mælk
|
|
3
Vaniljestænger
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
½ liter
Piskefløde
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
350 g
Grofthakkede, smuttede mandler
|
100 g
Digestive kiks med fuldkorn
|
|
---|---|
75 g
Smør - smeltet
|
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
---|
8
Blade husblas
|
|
---|---|
200 g
Flødeost
|
300 g
Lun kirsebærsauce
|
|
---|---|
150 g
Friske hindbær og blåbær
|
Ristede, grofthakkede smuttede mandler
|
---|