Rismousse med kold appelsinsauce

Rismousse med kold appelsinsauce

60+ min Dessert

Risalamande i fast form. Et sjovt alternativ til den klassiske servering.

Mere inspiration

Her har du opskriften på den traditionelle risalamande - velkendt og tryg.

Velbekomme!
Tip

Desserten kan tilberedes dagen før serveringen. Der kan tilberedes ½ portion dessert ekstra, hvis man blandt gæsterne har store dessertspisere. Rismousse kan også tilberedes i én stor skål. Fordel ved serveringen lidt appelsinsauce på 10 portionstallerkener og læg herpå 2 skefulde rismousse. Pynt med appelsinstykker.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11137 kJ / 2662 kcal

Næringsindhold pr. 100g

571 kJ / 136 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 9,1 % 3,1 g
Kulhydrat: 40,6 % 13,6 g
Fedt: 50,3 % 7,8 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser