Her har du opskriften på den traditionelle risalamande - velkendt og tryg.
Desserten kan tilberedes dagen før serveringen. Der kan tilberedes ½ portion dessert ekstra, hvis man blandt gæsterne har store dessertspisere. Rismousse kan også tilberedes i én stor skål. Fordel ved serveringen lidt appelsinsauce på 10 portionstallerkener og læg herpå 2 skefulde rismousse. Pynt med appelsinstykker.
11260 kJ / 2691 kcal
575 kJ / 138 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 8,7 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 39,4 % | 13,3 g |
Fedt: | 51,9 % | 8,1 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Vaniljestang
|
1 |
---|---|
Sødmælk
|
6 dl |
Grødris (ca. 1 dl)
|
75 g |
Husblas
|
3 blade |
Sukker
|
3 spsk |
Hakkede, smuttede mandler
|
75 g |
¼ liter |
Økologiske appelsiner
|
5 |
---|---|
Sukker
|
3 spsk |