Linsepandekager
40 min
•
Linsepandekager er skønne madpandekager, som kræver få ingredienser og er nemme at lave. Røde linsepandekager har en smuk orange farve, de smager dejlige og er et godt bud på en skøn aftensmad, der kan tilfredsstille alle sanser. Fyld linsepandekagerne med det fyld, du har mest lyst til.
Ingredienser
|
3 dl
Tørrede røde linser (ca. 250 g)
|
|
|---|---|
|
5 dl
Kogende vand
|
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
1 tsk
Salt
|
|
|
20 g
Smør - til stegning
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Lav linsechips: skær pandekagerne ud til små trekanter og fritér dem i olie eller kom dem i en airfryer. Du kan også lave vafler af linsedejen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
601 kJ / 144 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 8,6 g |
| Fedt: | 4,7 g |
| Kulhydrat: | 16,5 g |
Relateret video
Linsepandekager
Se hvordan du laver de skønne og nemme linsepandekager, som kræver få ingredienser. Fyld linsepandekagerne med det, du har mest lyst til.