Linsepandekager
&format=webp)
Linsepandekager er skønne madpandekager, som kræver få ingredienser og er nemme at lave. Røde linsepandekager har en smuk orange farve, de smager dejlige og er et godt bud på en skøn aftensmad, der kan tilfredsstille alle sanser. Fyld linsepandekagerne med det fyld, du har mest lyst til.
Ingredienser
3 dl
Tørrede røde linser (ca. 250 g)
|
|
---|---|
5 dl
Kogende vand
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Salt
|
|
20 g
Smør - til stegning
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Lav linsechips: skær pandekagerne ud til små trekanter og fritér dem i olie eller kom dem i en airfryer. Du kan også lave vafler af linsedejen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4722 kJ / 1129 kcal
Næringsindhold pr. 100g
598 kJ / 143 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 24,3 % | 8,6 g |
Fedt: | 28,8 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 46,9 % | 16,5 g |
Se hvordan du laver de skønne og nemme linsepandekager, som kræver få ingredienser. Fyld linsepandekagerne med det, du har mest lyst til.
