Løg- og rødkålssalat med sprøde osteboller
45 min
•

Man kan godt blive lidt afhængig af de superlækre osteboller. Grapefrugternes let bitre og syrlige smag matcher ostebollernes fedme på bedste vis. Server salaten som en dejlig ret til frokost eller brug den som forret.
Ingredienser
4
Røde grapefrugter
|
---|
4
Rødløg i tynde både (ca. 300 g)
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset grapefrugtsaft
|
|
1 spsk
Honning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
300 g
Fintsnittet rødkål
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset grapefrugtsaft
|
|
2 tsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Æbler i tern (ca. 250 g)
|
Sprøde osteboller
3
Æggehvider (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
2
Æggeblommer (ca. 2 spsk)
|
|
4 spsk
Hvedemel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
|
175 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
½ liter
Neutral olie, fx rapsolie
|
50 g
Renset feldsalat
|
---|
Sådan gør du
Sprøde osteboller
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
456 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 2,7 g |
Fedt: | 7,1 g |
Kulhydrat: | 8,7 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
