Ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn.
8877 kJ / 2122 kcal
320 kJ / 77 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 25 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 40 % | 7,5 g |
Fedt: | 35 % | 3 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
20 g
Smør
|
|
---|---|
5
Rødløg i mindre stykker (ca. 375 g)
|
|
5
Løg i mindre stykker (ca. 375 g)
|
|
1¼ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Torskefilet eller anden hvid fisk
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Fintklippet purløg
|
---|
240 g
Ristet landbrød
|
---|