Lun gulerodscarpaccio
25 min
•
Hurtig og farverig tallerken med gulerødder, ost og skvalderkål. Denne opskrift på gulerodscarpaccio er nem at lave og kan anvendes både som forret eller som tilbehør til såvel en fiskeret og grillmaden. Den vegetariske carpaccio er inspireret af den italienske klassiker, men med gulerødder i hovedrollen.
Ingredienser
4
Gulerødder (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ dl
Mandler
|
|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
|
½ dl
Groftrevet lagret cheddarost
|
|
2 dl
Små skud af skvalderkål
|
Sådan gør du
I stedet for skvalderkål kan du bruge rucolasalat. Drys gulerodssalaten med chiliflager, det både pynter og smager.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2392 kJ / 572 kcal
Næringsindhold pr. 100g
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 11,5 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 19,1 % | 5,2 g |
Fedt: | 69,4 % | 8,7 g |