Lun gulerodscarpaccio

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

En farverig forret - inspireret fra den italienske klassiker med gulerødder i stedet for kød.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl og kog gulerødderne i ca. 10 min. - de skal stadig have bid. Hak imens mandlerne groft og rist dem i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min. og derefter ved jævn varme i ca. 2 min. - eller til de bliver gyldne.

Ved serveringen

Skær gulerødderne i tynde skrå skiver og fordel dem på 4 tallerkener. Dryp med olie, drys med salt, ost, skvalderkål og mandler. Server straks.

Tip

I stedet for skvalderkål kan du bruge rucolasalatblade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: