Majssuppe med chili og ostebrød er en rigtig hyggesuppe til sensommeren, når majsen er på sit højeste. Men da du også kan bruge frosne majskerner, kan majssuppen faktisk spises hele året. Mange børn er vilde med de lidt sødlige majs, så måske skal du spare lidt på chilien for deres skyld. På den anden side må der også gerne være lidt til de voksne, så server evt. chilien som tilbehør til majssuppen.....så er alle forhåbentlig glade.
Uhm....lækre majskolber, lige til at gnave.
Du kan tilsætte lidt ekstra bouillon, hvis du vil have suppen tyndere. Du kan også tilsætte lidt fløde for at gøre den mere cremet, men den mister lidt af sin klare gule farve. Er I helt vilde med chili, kan du skifte pasta- & gratineringsosten ud med Karolines Køkken® revet tex mex ost.
12732 kJ / 3043 kcal
445 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 17,3 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 54,4 % | 14,2 g |
Fedt: | 28,3 % | 3,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.