Uhm....lækre majskolber, lige til at gnave.
Du kan tilsætte lidt ekstra bouillon, hvis du vil have suppen tyndere. Du kan også tilsætte lidt fløde for at gøre den mere cremet, men den mister lidt af sin klare gule farve. Osten kan også erstattes af revet tex mex ost, hvis suppen må være lidt spicy.
13922 kJ / 3327 kcal
486 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 16,1 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 59,1 % | 16,9 g |
Fedt: | 24,8 % | 3,3 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Friske majskolber eller 500 g frosne majskerne
|
4 |
---|---|
Smør
|
15 g |
Stort hakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Små hakkede fed hvidløg
|
2 |
Hakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Grøntsagsbouillon
|
1 liter |
Landbrød
|
8 skiver |
---|---|
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
175 g |
Frisk koriander
|
1 bundt |
---|---|
Rød chilipeber i tynde ringe
|
1 |