Mango-avocadosalat med spicy hytteostdressing

Mango-avocadosalat med spicy hytteostdressing

30 min
Du kan servere salaten som forret med eller uden brød. Eller som hovedret sammen med chilikrydrede kæmperejer stegt på panden i lidt olie.

Sådan gør du

  • Skræl mangofrugten og skær den i tern. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skindet og skær avocadoerne i tern. Bland mango og avocado sammen med forårsløg i en skål.
Spicy hytteostdressing
  • Pres saften fra limefrugten i hytteosten og tilsæt finthakket chili, chilisauce og salt. Smag til. Bland dressingen sammen og vend den i salaten.
  • Læg en bund af romainesalat i et fad. Fordel mango-avocadosalaten ovenpå og pynt med koriander.
Mere inspiration

Enkel og lækker avocadosalat - altid et hit!

Avocadosalat
10 min
Avocadosalat
(3)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6152 kJ / 1470 kcal

Næringsindhold pr. 100g

423 kJ / 101 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 13,4 % 3,3 g
Kulhydrat: 20,2 % 5 g
Fedt: 66,4 % 7,6 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Moden mangofrugt (ca. 400 g)
1
Modne avocadoer (ca. 500 g)
2
Forårsløg i tynde skiver (ca. 100 g)
1 bundt
Spicy hytteostdressing
Limefrugt
1
225 g
Finthakket rød chilipeber
1 spsk
Sød chilisauce
1 tsk
Groft salt
¼ tsk
Romainesalat revet i grove stykker
1 liter
Frisk koriander
2 dl