Mango-avocadosalat med spicy hytteostdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(80 vurderinger)

30 min

Du kan servere salaten som forret med eller uden brød. Eller som hovedret sammen med chilikrydrede kæmperejer stegt på panden i lidt olie.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 moden mangofrugt (ca. 400 g)
  • 2 modne avocadoer (ca. 500 g)
  • 6 forårsløg i tynde skiver (ca. 100 g)

Spicy hytteostdressing

  • 1 liter romainesalat revet i grove stykker
  • 2 dl friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl mangofrugten og skær den i tern. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skindet og skær avocadoerne i tern. Bland mango og avocado sammen med forårsløg i en skål.

Spicy hytteostdressing

Pres saften fra limefrugten i hytteosten og tilsæt finthakket chili, chilisauce og salt. Smag til. Bland dressingen sammen og vend den i salaten.

Læg en bund af romainesalat i et fad. Fordel mango-avocadosalaten ovenpå og pynt med koriander.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: