Marcipanstængerne kan fryses. Lun dem inden serveringen.
13846 kJ / 3309 kcal
1217 kJ / 291 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 9,4 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 49,7 % | 35,6 g |
Fedt: | 40,9 % | 13,4 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
1 dl
Mælk
|
|
---|---|
50 g
Gær
|
|
100 g
Blødt smør
|
|
1
Æg
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
3
Æggeblommer
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
|
1½ spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
2¼ dl
Mælk
|
200 g
Groftrevet marcipan
|
---|
Æggehvider
|
---|
Perlesukker
|
|
---|---|
Hakkede mandler
|