Marinerede jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

1 timer

Friske danske sommerjordbær er også rigtig gode i en marinade og med masser af jordbærflødeskum på toppen.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil og skyl jordbærrene og skær dem i halve. Kom dem i en skål og tilsæt appelsinsaft, sukker og cointreau. Lad jordbærrene marinere tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Bland marmelade og piskefløde sammen i en skål og pisk det til et let skum.

Anret de marinerede jordbær i skåle og pynt med jordbærflødeskum.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 49 %
  • Alkohol: 7 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: