Marinerede jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

1 timer

Friske danske sommerjordbær er også rigtig gode i en marinade og med masser af jordbærflødeskum på toppen.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil og skyl jordbærrene og skær dem i halve. Kom dem i en skål og tilsæt appelsinsaft, sukker og cointreau. Lad jordbærrene marinere tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Bland marmelade og piskefløde sammen i en skål og pisk det til et let skum.

Anret de marinerede jordbær i skåle og pynt med jordbærflødeskum.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 49 %
  • Alkohol: 7 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: