Marinerede jordbær

Bedømmelse

(15 vurderinger)

1 timer

Friske danske sommerjordbær er også rigtig gode i en marinade og med masser af jordbærflødeskum på toppen.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil og skyl jordbærrene og skær dem i halve. Kom dem i en skål og tilsæt appelsinsaft, sukker og cointreau. Lad jordbærrene marinere tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Bland marmelade og piskefløde sammen i en skål og pisk det til et let skum.

Anret de marinerede jordbær i skåle og pynt med jordbærflødeskum.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 49 %
  • Alkohol: 7 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: