Marinerede jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

1 timer

Friske danske sommerjordbær er også rigtig gode i en marinade og med masser af jordbærflødeskum på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil og skyl jordbærrene og skær dem i halve. Kom dem i en skål og tilsæt appelsinsaft, sukker og cointreau. Lad jordbærrene marinere tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Bland marmelade og piskefløde sammen i en skål og pisk det til et let skum.

Anret de marinerede jordbær i skåle og pynt med jordbærflødeskum.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 49 %
  • Alkohol: 7 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag