Marmoreret oksefilet med langtidsstegte grøntsager og svampesauce

Marmoreret oksefilet med langtidsstegte grøntsager og svampesauce

60+ min Hovedret
En skøn hovedret til gæster. Det meste kan gøres klar i god tid, så du blot skal varme saucen og kartoflerne og anrette de saftige grøntsager og det flotte kød.
Mere inspiration

Prøv også en cremet svampesauce med fløde og portvin - uhm!

Svampesauce
15 min
Svampesauce
(0)
Velbekomme!
Tips

De langtidsstegte svampe kan laves uden lakrids. Svampesaucen kan laves færdig og varmes forsigtigt lige inden serveringen. Kartoflerne kan koges og pilles og stå klar. Kom dem i kogende vand et par minutter lige inden serveringen. Centrumstemperaturene på kødet er højere, ved lavtemperaturstegning, end man måske er vant til. Det skyldes at temperaturen ikke fortsætter med at stige i stegen, efter den er kommet ud af ovnen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2854 kJ / 2854 kcal

Næringsindhold pr. 100g

483 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 8,1 % 2,3 g
Kulhydrat: 34,1 % 9,7 g
Fedt: 57,8 % 7,5 g

Ingredienser