Marmoreret oksefilet med langtidsstegte grøntsager og svampesauce

60+ min Hovedret

En skøn hovedret til gæster. Det meste kan gøres klar i god tid, så du blot skal varme saucen og kartoflerne og anrette de saftige grøntsager og det flotte kød.

Marmoreret oksefilet med langtidsstegte grøntsager og svampesauce
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11134 kJ / 2661 kcal

Energifordeling:
Fiber: 36,6 g
Protein: 7,6 %
Kulhydrat: 31,1 %
Fedt: 61,3 %
Tips

De langtidsstegte svampe kan laves uden lakrids. Svampesaucen kan laves færdig og varmes forsigtigt lige inden serveringen. Kartoflerne kan koges og pilles og stå klar. Kom dem i kogende vand et par minutter lige inden serveringen. Centrumstemperaturene på kødet er højere, ved lavtemperaturstegning, end man måske er vant til. Det skyldes at temperaturen ikke fortsætter med at stige i stegen, efter den er kommet ud af ovnen.

Ingredienser