Marmoreret oksefilet med langtidsstegte grøntsager og svampesauce

Marmoreret oksefilet med langtidsstegte grøntsager og svampesauce

60+ min Hovedret

En skøn hovedret til gæster. Det meste kan gøres klar i god tid, så du blot skal varme saucen og kartoflerne og anrette de saftige grøntsager og det flotte kød.

Mere inspiration

Prøv også en cremet svampesauce med fløde og portvin - uhm!

Velbekomme!
Tips

De langtidsstegte svampe kan laves uden lakrids. Svampesaucen kan laves færdig og varmes forsigtigt lige inden serveringen. Kartoflerne kan koges og pilles og stå klar. Kom dem i kogende vand et par minutter lige inden serveringen. Centrumstemperaturene på kødet er højere, ved lavtemperaturstegning, end man måske er vant til. Det skyldes at temperaturen ikke fortsætter med at stige i stegen, efter den er kommet ud af ovnen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11907 kJ / 2846 kcal

Næringsindhold pr. 100g

485 kJ / 116 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 8,1 % 2,3 g
Kulhydrat: 34 % 9,7 g
Fedt: 57,9 % 7,6 g

Ingredienser