Mazarinkage
Nogle kager holder bare - simpelthen fordi de er så skønne. Sådan kender vi en mazarinkage, eller mazarintærte, som den også bliver kaldt. Klassisk mazarinkage er altid et hit - i alt sin lækre enkelthed. Pynt den hjemmelavede mazarinkage med spiselige blomster, for at give den et elegant udtryk - og så ser den slet ikke ud til at være en nem mazarinkage at lave - men lad dig ikke snyde.
Ingredienser
Mazarinkage
|
150 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
|
150 g
Groftrevet marcipan
|
|
|
3
Æg
|
|
|
5 spsk
Hvedemel
|
Chokoladeovertræk
|
150 g
Mørk chokolade
|
|
|---|---|
|
25 g
Hakkede, ristede, smuttede mandler
|
Pynt
|
Spiselige blomster, fx hornvioler
|
|---|
Sådan gør du
Mazarinkage
Chokoladeovertræk
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Mazarinkagen bliver kun bedre (lidt mere saftig) af at stå i køleskabet fra dag til dag eller af at blive frosset.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1865 kJ / 446 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 6,3 g |
| Fedt: | 27,8 g |
| Kulhydrat: | 42,9 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.