Medister i svøb med rød coleslaw
                                
                                     35 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Medister og rødkål - en rigtig lækker klassiker. Her er den i en ny og velsmagende udgave.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    800 g
                                                Skrubbede eller skrællede kartofler
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    400 g
                                                Medisterpølse
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Honning
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    60 g
                                                Serrano skinke i tynde skiver
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    300 g
                                                Fintsnittet rødkål
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    ¾ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    250 g
                                                Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Dijon-honningsennep
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    200 g
                                                Fintsnittet spidskål
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2
                                                Æbler i tern (ca. 250 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3 spsk
                                                Tørrede tranebær
                                            
                                     
                                 | 
                                
Pynt
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Ristede græskarkerner
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g | 
| Protein: | 5 g | 
| Fedt: | 3,5 g | 
| Kulhydrat: | 9,7 g | 
            Relateret video
            Sådan snitter du kål
            
    Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.