Mexican corn salad
15 min
•
Arbejdstid: 15 min
•

Mexican corn salad – eller mexicansk majssalat – er en frisk og cremet salat lavet af grillede majs, lime, agurk, forårsløg og salatost. Opskriften er både hurtig og nem at lave. Perfekt som tilbehør til grillmaden - eller bare som en skøn majssalsa serveret med sprøde tortillachips.

Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ny
Ingredienser
4
Majskolber (ca. 500 g majskerner)
|
---|
3 spsk
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Røget paprika
|
|
1 tsk
Salt
|
|
½
Agurk itern
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe
|
|
1
Finthakket grøn chilipeber
|
|
50 g
Smuldret salatost
|
Server med
Tortillachips med salt
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan nemt tilføje andre grøntsager i din majssalat, fx tomat eller peberfrugt. Majssalaten smager skønt som topping på mexicanske retter.
