Mexican corn salad
15 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Mexican corn salad – eller mexicansk majssalat – er en frisk og cremet salat lavet af grillede majs, lime, agurk, forårsløg og salatost. Opskriften er både hurtig og nem at lave. Perfekt som tilbehør til grillmaden - eller bare som en skøn majssalsa serveret med sprøde tortillachips.
Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ingredienser
|
4
Majskolber (ca. 500 g majskerner)
|
|---|
|
3 spsk
Creme fraiche 38%
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
1 tsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
|
1½ tsk
Røget paprika
|
|
|
1 tsk
Salt
|
|
|
½
Agurk itern
|
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe
|
|
|
1
Finthakket grøn chilipeber
|
|
|
50 g
Smuldret salatost
|
Server med
|
Tortillachips med salt
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan nemt tilføje andre grøntsager i din majssalat, fx tomat eller peberfrugt. Majssalaten smager skønt som topping på mexicanske retter.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
581 kJ / 139 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 3,7 g |
| Fedt: | 7,3 g |
| Kulhydrat: | 14,6 g |
Relateret video
Mexican corn salad
Frisk og cremet salat lavet af grillede majs, lime, agurk, forårsløg og salatost.