Små sprøde kokosmakroner
30 min
Fryseegnet
•

Lækre små kokosmakroner. Saftige, sprøde og meget nemme at lave. Tag ungerne med i køkkenet og lad dem hjælpe med at forme kokosmakronerne - og evt. dryppe bundene i chokolade.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Kokosmel (ca. 5¾ dl)
|
|
200 g
Sukker (ca. 2¼ dl)
|
|
3
Æggehvider (ca. 1 dl)
|
100 g
Mørk chokolade
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Form toppene med fugtige hænder: gør dine hænder våde, tør dem meget let i et rent viskestykke og form en kokostop. Gentag mellem hver top - så bliver de helt perfekte! Du kan også vælge at sætte toppene på bagepapiret med teskeer - så får toppene bare et mere rustikt udseende.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1977 kJ / 472 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,1 g |
Protein: | 4,4 g |
Fedt: | 29,9 g |
Kulhydrat: | 46,8 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
