

Miniburgere
60+ min
Lækre små miniburgere - også kaldet sliders. De passer lige til en barnehånd - server dem fx til en børnefødselsdag.
Ingredienser
16 stk
Antal portioner
Dressing
-
¼ liter Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
- 2 tsk tomatketchup
- ¼ tsk groft salt
- ¼ tsk paprika
- friskkværnet peber
Minibøffer
- 600 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 25 g smør
- 16 mini burgerboller - flækkede (se link)
- 16 salatblade fx hjertesalat
- 2 store tomater i tynde skiver
-
16 skiver Arla Klovborg® klokke ML 25% (45+)
- bambusspyd - ca. 10 cm lange
Indkluderet i opskriften
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Dressing
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen. Stil den tildækket i køleskabet til servering.
Minibøffer
Rør kød, salt og peber sammen. Form 16 bøffer (ca. 8 cm i diameter). Lad smørret gyldne i en pande og steg bøfferne ved jævn varme, ca. 1½ min. på hver side.
Smør de 32 halve burgerboller med dressingen. Læg et salatblad, en tomatskive, en skive ost og en bøf på bunden af hver burgerbolle. Læg burger"låget" på og hold det hele sammen med en bambuspind.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 16180 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 29,9 g
- Protein: 25 %
- Kulhydrat: 35 %
- Fedt: 40 %