Sliders

Sliders

60+ min
Fryseegnet
Lækre små sliders - eller miniburgere. Vi har fyldt burgerne med en hjemmelavet cremefraiche dressing, saftige burgerbøffer med smeltet cheddar og friske grøntsager. Bag selv de små sliders boller eller køb dem i supermarkedet - og variér fyldet alt efter anledning, smagsløg og årstid. Servér sliders fx til børnefødselsdag, på buffetbordet eller til en hyggelig byg-selv burgeraften med gæster. Et 'alt-i-et'-måltid som med garanti vækker begejstring hele bordet rundt.
https://www.arla.dk/opskrifter/sliders/

Sådan gør du

Dressing
  • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen. Stil den tildækket i køleskabet til servering.
Minibøffer med cheddar
  • Rør kød, salt og peber sammen. Form 16 bøffer (ca. 8 cm i diameter).
  • Lad smørret gyldne i en pande og steg bøfferne ved jævn varme, ca. 1½ min. på hver side.
  • Kom ost på bøfferne og lad det smelte.
  • Smør burgerbollerned med dressingen.
  • Læg et salatblad, en tomatskive, en bøf på bunden af hver burgerbolle.
  • Læg burger"låget" på og hold det hele sammen med en bambuspind. Server straks.
Energiindhold for hele retten:

29201 kJ / 6979 kcal

Næringsindhold pr. 100g

860 kJ / 206 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 21,9 % 11,1 g
Kulhydrat: 43,1 % 21,8 g
Fedt: 35 % 8,1 g

Ingredienser

Dressing
¼ liter Creme fraiche
2 tsk Tomatketchup
¼ tsk Groft salt
¼ tsk Mild paprika
Friskkværnet peber
Minibøffer med cheddar
600 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
25 g Smør
175 g Revet cheddarost
16 Mini burgerboller - flækkede (se link til opskrift nedenunder)
16 Salatblade fx hjertesalat
2 Store tomater i tynde skiver
16 skiver Skæreost
Bambusspyd - ca. 10 cm lange
Indkluderet i opskriften
Miniburgerboller
60+ min
Miniburgerboller
(35)