Mysli cookies
45 min
Fryseegnet
•

Mysli cookies med havregryn, tranebær, mandler og masser af krydderier - en lidt grovere version af de traditionelle amerikanske cookies.
Ingredienser
100 g
Rørsukker (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
100 g
Blødt smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Mørk sirup
|
|
1
Æg
|
|
125 g
Grovvalsede havregryn (ca. 3 dl)
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
50 g
Hakkede, tørrede tranebær
|
|
25 g
Grofthakkede mandler
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 12 min. ved 175° - varmluft.
Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager de 16 cookies.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9658 kJ / 2308 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1581 kJ / 378 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,1 g |
Protein: | 6,3 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 48,1 g |
Fedt: | 42 % | 17,9 g |
