Mysli cookies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Mysli cookies med havregryn, tranebær, mandler og masser af krydderier - en lidt grovere version af de traditionelle amerikanske cookies.

Ingredienser

Ca. 18 stk.

Antal portioner
  • 100 g rørsukker (ca. 1¼ dl)
  • 100 g blødt smør
  • ½ tsk groft salt
  • ½ dl mørk sirup
  • 1 æg
  • 125 g grovvalsede havregryn (ca. 3 dl)
  • 75 g hvedemel (ca. 1¼ dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 50 g hakkede, tørrede tranebær
  • 25 g grofthakkede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør sukker, smør og salt godt sammen. Rør sirup og æg i. Bland havregryn, hvedemel og bagepulver sammen og tilsæt krydderierne. Vend det i smørblandingen. Tilsæt tranebær og mandler. Del dejen i 16 stykker og form dem til kugler. Sæt kuglerne på 2 plader med bagepapir - tryk dem let flade. Kagerne flyder en del ud, så sørg for at der er god plads imellem dem. Bag kagerne til de er gyldne, men bløde i midten. Lad dem afkøle på en rist - brug en paletkniv til at flytte dem over på risten.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 175° - varmluft.

Frysetips

Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager de 16 cookies.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 38 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: