Ca. 12 min. ved 175° - varmluft.
Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager de 16 cookies.
9662 kJ / 2309 kcal
1576 kJ / 377 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,1 g |
Protein: | 6,3 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 47,9 g |
Fedt: | 42 % | 17,9 g |
100 g
Rørsukker (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
100 g
Blødt smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Mørk sirup
|
|
1
Æg
|
|
125 g
Grovvalsede havregryn (ca. 3 dl)
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
50 g
Hakkede, tørrede tranebær
|
|
25 g
Grofthakkede mandler
|