Mysli på bål

20 min
Mysli på bål

Lav din egen sprøde müsli på bål.

Gem
Del
Print
https://www.arla.dk/opskrifter/mysli-pa-bal/

Ingredienser

1 portion

Mysli

25 g Smør
1½ dl Grovvalsede havregryn, spelt- eller rugflager
½ dl Hakkede hasselnøddekerner, mandler, solsikke- eller græskarkerner
1 spsk Chiafrø eller sesamfrø
3 spsk Honning, sukker eller brun farin

Sådan gør du

Mysli

  • Lad smørret smelte i en pande – pas på det ikke bliver for varmt.
  • Tilsæt gryn/flager, nødder/kerner og frø og rist i ca. 3 min. eller til blandingen begynder at tage farve.
  • Tilsæt honning og rist i yderligere 3-5 min. til det hele er gyldent og sprødt.
Bedømmelse
1
2
3
4
5

Tilsæt evt. chokolade, frysetørrede bær eller tørret frugt din mysli, når den er afkølet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3354 kJ / 802 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1823 kJ / 436 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 6,8 g
Protein: 7,1 % 7,6 g
Kulhydrat: 44,9 % 48,2 g
Fedt: 48 % 23,6 g
Mysli på bål
Relateret video Mysli på bål

Lækkker müsli på bål. Lav din egen sprøde müsli på bål. Se mere på arla.dk/madløjer

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.