Mysli på bål
20 min
•
Lav din egen sprøde müsli på bål.
Ingredienser
Mysli
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Grovvalsede havregryn, spelt- eller rugflager
|
|
|
½ dl
Hakkede hasselnøddekerner, mandler, solsikke- eller græskarkerner
|
|
|
1 spsk
Chiafrø eller sesamfrø
|
|
|
3 spsk
Honning, sukker eller brun farin
|
Sådan gør du
Mysli
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt evt. chokolade, frysetørrede bær eller tørret frugt din mysli, når den er afkølet.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1822 kJ / 435 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 6,8 g |
| Protein: | 7,6 g |
| Fedt: | 23,6 g |
| Kulhydrat: | 48,2 g |
Relateret video
Mysli på bål
Lækkker müsli på bål. Lav din egen sprøde müsli på bål. Se mere på arla.dk/madløjer