Mysli på bål
20 min
•
&format=webp)
Lav din egen sprøde müsli på bål.
Ingredienser
Mysli
25 g
Smør
|
|
---|---|
1½ dl
Grovvalsede havregryn, spelt- eller rugflager
|
|
½ dl
Hakkede hasselnøddekerner, mandler, solsikke- eller græskarkerner
|
|
1 spsk
Chiafrø eller sesamfrø
|
|
3 spsk
Honning, sukker eller brun farin
|
Sådan gør du
Mysli
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt evt. chokolade, frysetørrede bær eller tørret frugt din mysli, når den er afkølet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3354 kJ / 802 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1823 kJ / 436 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,8 g |
Protein: | 7,1 % | 7,6 g |
Fedt: | 48 % | 23,6 g |
Kulhydrat: | 44,9 % | 48,2 g |
Relateret video
Mysli på bål
Lækkker müsli på bål. Lav din egen sprøde müsli på bål. Se mere på arla.dk/madløjer
