Mysli på bål

20 min
Mysli på bål

Lav din egen sprøde müsli på bål.

Ingredienser

Mysli

25 g Smør
1½ dl Grovvalsede havregryn, spelt- eller rugflager
½ dl Hakkede hasselnøddekerner, mandler, solsikke- eller græskarkerner
1 spsk Chiafrø eller sesamfrø
3 spsk Honning, sukker eller brun farin

Sådan gør du

Mysli

  • Lad smørret smelte i en pande – pas på det ikke bliver for varmt.
  • Tilsæt gryn/flager, nødder/kerner og frø og rist i ca. 3 min. eller til blandingen begynder at tage farve.
  • Tilsæt honning og rist i yderligere 3-5 min. til det hele er gyldent og sprødt.

Tilsæt evt. chokolade, frysetørrede bær eller tørret frugt din mysli, når den er afkølet.

Relateret video Mysli på bål

Lækkker müsli på bål. Lav din egen sprøde müsli på bål. Se mere på arla.dk/madløjer

https://www.arla.dk/opskrifter/mysli-pa-bal/