Mysli på bål

Mysli på bål

20 min

Sådan gør du

Mysli
  • Lad smørret smelte i en pande – pas på det ikke bliver for varmt.
  • Tilsæt gryn/flager, nødder/kerner og frø og rist i ca. 3 min. eller til blandingen begynder at tage farve.
  • Tilsæt honning og rist i yderligere 3-5 min. til det hele er gyldent og sprødt.

Tilsæt evt. chokolade, frysetørrede bær eller tørret frugt din mysli, når den er afkølet.

Energiindhold for hele retten:

3121 kJ / 746 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1869 kJ / 447 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 7,7 g
Protein: 7,8 % 8,6 g
Kulhydrat: 40,2 % 44,3 g
Fedt: 52 % 26,3 g
Mere inspiration

Myslien passer så godt til hjemmelavet tykmælk.

Hjemmelavet tykmælk
60+ min
Hjemmelavet tykmælk
(12)
Relateret video
Mysli på bål

Lækkker müsli på bål. Lav din egen sprøde müsli på bål. Se mere på arla.dk/madløjer

Ingredienser

Mysli
25 g Smør
1½ dl Grovvalsede havregryn, spelt- eller rugflager
½ dl Hakkede hasselnøddekerner, mandler, solsikke- eller græskarkerner
1 spsk Chiafrø eller sesamfrø
3 spsk Honning, sukker eller brun farin