Nektarinsalsa

Nektarinsalsa

30 min
Nektarinsalsa er en skøn knasende og frisk salsa med sommerens nektariner. Server nektarinsalsaen til grillmaden eller til ost.

Sådan gør du

Nektarinsalsa
  • Vend alle ingredienserne til salsaen sammen.
  • Lad den hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min.
  • Smag salsaen til.

Nektarinerne kan erstattes af ferskner eller blommer. Uden løg smager salsa også godt på en skål yoghurt.

Bland cremefraiche eller yoghurt naturel i salsaen, smag til med ekstra salt og du har en dejlig dip til grøntsager eller chips.

Energiindhold for hele retten:

569 kJ / 136 kcal

Næringsindhold pr. 100g

173 kJ / 41 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 7,5 % 0,8 g
Kulhydrat: 88,8 % 9,1 g
Fedt: 3,7 % 0,2 g
Mere inspiration

Prøv en anden sommersalsa.

Melonsalsa
15 min
Melonsalsa
(2)
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Nektarinsalsa
2 Nektariner (ca. 125 g)
1 Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
1 Finthakket rødløg (ca. 50 g)
1 tsk Finthakket rød chilipeber
1 spsk Friskpresset limesaft
½ spsk Honning
¼ tsk Groft salt