Nektarinsalsa
30 min
•
&format=webp)
Nektarinsalsa er en skøn knasende og frisk salsa med sommerens nektariner. Server nektarinsalsaen til grillmaden eller til ost.
Ingredienser
Nektarinsalsa
2
Nektariner (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ spsk
Honning
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Nektarinsalsa
Nektarinerne kan erstattes af ferskner eller blommer. Uden løg smager salsa også godt på en skål yoghurt.
Bland cremefraiche eller yoghurt naturel i salsaen, smag til med ekstra salt og du har en dejlig dip til grøntsager eller chips.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
610 kJ / 146 kcal
Næringsindhold pr. 100g
184 kJ / 44 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 7 % | 0,8 g |
Kulhydrat: | 90 % | 9,8 g |
Fedt: | 3 % | 0,2 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
