Dejlig sprød og knasende nøddekage, der er meget svær at holde fingerne fra! Når først du har prøvet denne opskrift, er det én af de kager du bager igen og igen og igen....!
Sådan gør du
Bund
Vend hasselnødder, hvedemel og sukker sammen i en skål.
Rør det smeltede smør i.
Beklæd en bageform (ca. 20 x 30 cm) med bagepapir. Tryk nøddeblandingen ud i formen og fordel den jævnt.
Bag bunden midt i ovnen ca 12 min. ved 200° - traditionel ovn.
Fyld
Rør smør og sukker godt sammen.
Tilsæt æggene et ad gangen - rør godt mellem hvert.
Tag bunden ud af ovnen og fordel fyldet herpå.
Drys til sidst med mandler og hasselnødder.
Bag kagen færdig midt i ovnen 15- 20 min. ved 200° - og lad den køle af.
Skær kagen i passende stykker og server dem med fraiche.