Oksefilet med honningbagte grøntsager
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 1 time
•
&format=webp)
Oksefilet med honningbagte grøntsager er en lækker, velsmagende ret, som er perfekt til festen. Dette er en opskrift, som får mundvandet til at løbe. Prøv den!
Ingredienser
Honningbagte grøntsager
½ kg
Skrubbede små, faste kartofler med skræl
|
|
---|---|
1
Sød kartoffel i grove stykker (ca. 200 g)
|
|
3
Store gulerødder i grove stykker (ca. 225 g)
|
|
1 liter
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør
|
|
1 spsk
Honning
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
6
Rødløg i halve (ca. 450 g)
|
800 g
Snøret oksefilet eller okseinderlår
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
15 g
Smør
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
Rødbedetzatziki
1
Groftrevet rødbede (ca. 250 g)
|
|
---|---|
2½ dl
Yoghurt 10%
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Pynt
Hakket bredbladet persille
|
---|
Tilbehør
1 dl
Æbleeddike
|
---|
Sådan gør du
Honningbagte grøntsager
Rødbedetzatziki
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
296 kJ / 71 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 5,3 g |
Fedt: | 2,9 g |
Kulhydrat: | 5,8 g |
