Omelet med sardinsmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Sardinsmørret med citronsaft giver en overraskende ny smag, som smager helt forrygende sammen med omeletten, purløg og rugbrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 sardiner fra dåse
  • 75 g smør
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 10 kogte kartofler
  • 1 spsk smør
  • 6 store æg
  • 4 spsk mælk
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 spsk kruspersille purløg eller andet grønt

Tilbehør

  • rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Befri sardinerne for rygrad og større ben. Rør smør med sardiner, citronsaft og peber og stil sardinsmørret i køleskabet. Skær kartoflerne i skiver og steg dem gyldne i smør på en god pande. Del æggene, pisk æggeblommerne med mælk og salt, og pisk hviderne stive. Vend æggehviderne sammen med æggeblommemassen. Hæld æggemassen over kartoflerne, og lad omeletten stivne ved lav varme under låg. Drys med evt. grønt og server omeletten varm med koldt sardinsmør og rugbrød.

Sardinsmør kan også bruges som fyld i en sandwich sammen med agurk, tomat og lidt kold omelet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,6 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag