Orangestænger
45 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Sprøde og duftende orangestænger – en klassisk julesmåkage med et frisk strejf af appelsin. Vi har dyppet småkagerne i mørk chokolade, som giver en skøn smag - men de smager også dejligt uden.
Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ny
Ingredienser
|
200 g
Smør i tern
|
|
|---|---|
|
200 g
Hvedemel
|
|
|
100 g
Sukker
|
|
|
100 g
Marcipan i tern
|
|
|
2½ tsk
Appelsinskal (usprøjtet)
|
|
200 g
Mørk chokolade, evt. tempereret (se link)
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Har du ikke en foodprocessor, kan du piske dejen sammen med en håndmikser - smørret skal så være blødt og marcipanen revet.
Næringsindhold
Energiindhold:
17014 kJ / 4066 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 12,9 g |
| Protein: | 39,4 g |
| Fedt: | 247,8 g |
| Kulhydrat: | 422,1 g |