Pandekager med is

Pandekager med is er en ægte dessert klassiker. Denne nemme opskrift på pandekager med is har et friskt pift af citronskal - perfekt sammen med vaniljeflødeisen. Pandekager med is holder både til fest og til lidt forkælelse i weekenden. Pandekagerne er lette at lave og isen kan du købe - hvis du ikke har mod på at lave en af Arla Karolines Køkken® hjemmelavede is.
Ingredienser
Pandekagedej
80 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
3 dl
Mælk
|
|
3
Æg
|
|
75 g
Smør
|
Fyld
½ liter
Vaniljeflødeis
|
|
---|---|
250 g
Solbærsyltetøj
|
Sådan gør du
Pandekagedej
Pandekager med is
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Læg et stykke papir imellem pandekagerne, så er det nemt at tage det antal op du skal bruge.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
868 kJ / 208 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,4 g |
Protein: | 4 g |
Fedt: | 9 g |
Kulhydrat: | 27,5 g |
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
