Panna cotta med limeblade og mango
6 timer 45 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
&format=webp)
Panna cotta med mango, fløde og lime - en dejlig frisk dessert til festlige lejligheder. Sødmen fra fløden er super lækker sammen med den friske og syrlige puré i bunden af panna cottaen.
Ingredienser
Mangopuré
1
Mangofrugt i tern (ca. 225 g)
|
|
---|---|
2 dl
Appelsinjuice
|
|
2 spsk
Sukker
|
Panna cotta
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
3
Limeblade
|
|
5 spsk
Sukker
|
|
2 blade
Husblas
|
1
Mangofrugt i små tern (ca. 225 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
Pynt
Citronmelisse
|
---|
Sådan gør du
Mangopuré
Panna cotta
Desserten kan forberedes dagen forinden, så du blot skal pynte dine panna cottaer lige før servering.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10387 kJ / 2483 kcal
Næringsindhold pr. 100g
828 kJ / 198 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 3,2 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 31,2 % | 15,2 g |
Fedt: | 65,6 % | 14,7 g |
Relateret video
Hvordan skærer man en mango?
