Panna cotta med limeblade og mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Mango, fløde og lime - en dejlig frisk dessert til festlige lejligheder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Mangopuré

  • 1 mangofrugt i tern (ca. 225 g)
  • 2 dl appelsinjuice
  • 2 spsk sukker
  • 1 mangofrugt i små tern (ca. 225 g)
  • 2 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)

Pynt

  • citronmelisse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mangopuré

Bring mango, juice og sukker i kog i en tykbundet gryde. Kog det ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. Blend mangoen til en glat puré og fordel den i 4 dybe tallerkener. Stil dem tildækkede i fryseren i ca. 2 timer.

Bring langsomt og under omrøring fløde, limeblade og sukker i kog i en tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme og uden låg i ca. 5 min., stadig under omrøring. Læg imens husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Tag gryden af varmen, fjern limeblade og tilsæt den udblødte husblas. Rør i fløden til husblassen er helt opløst og lad fløden køle let af (lillefingervarm).

Fordel først fløden og dernæst ⅔ af de små mangotern og limeskal på den frosne mangopuré. Stil desserterne tildækkede i køleskabet i mindst 4 timer eller til de er faste. Drys med resten af mangoternene, pynt med citronmelisse og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 67 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag