Panna cotta med limeblade og mango - Opskrifter - Arla

Panna cotta med limeblade og mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Mango, fløde og lime - en dejlig frisk dessert til festlige lejligheder.

Ingredienser

Antal portioner

Mangopuré

  • 1 mangofrugt i tern (ca. 225 g)
  • 2 dl appelsinjuice
  • 2 spsk sukker
  • 1 mangofrugt i små tern (ca. 225 g)
  • 2 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)

Pynt

  • citronmelisse

Sådan gør du

Sådan gør du

Mangopuré

Bring mango, juice og sukker i kog i en tykbundet gryde. Kog det ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. Blend mangoen til en glat puré og fordel den i 4 dybe tallerkener. Stil dem tildækkede i fryseren i ca. 2 timer.

Bring langsomt og under omrøring fløde, limeblade og sukker i kog i en tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme og uden låg i ca. 5 min., stadig under omrøring. Læg imens husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Tag gryden af varmen, fjern limeblade og tilsæt den udblødte husblas. Rør i fløden til husblassen er helt opløst og lad fløden køle let af (lillefingervarm).

Fordel først fløden og dernæst ⅔ af de små mangotern og limeskal på den frosne mangopuré. Stil desserterne tildækkede i køleskabet i mindst 4 timer eller til de er faste. Drys med resten af mangoternene, pynt med citronmelisse og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 67 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: