Paprikagryde med kylling

Paprikagryde med kylling

45 min
Paprikagryde er altid et hit! Her er paprikagryden lavet med kylling og serveret med ris og en skøn, grøn topping.

Sådan gør du

Ris
  • Kog risene efter anvisning på emballagen og hæld kogevandet fra.
Topping
  • Bland salatost og persille i en skål, og stil den tildækket på køl indtil servering.
Paprikagryde
  • Bring tomater, vand, grillede peberfrugter, hvidløg, røget paprika og peber i kog i en tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme og uden låg i ca. 15 min.
  • Tilsæt salatost og blend blandingen.
  • Tilsæt kylling. Lad paprikagryden koge ved svag varme i ca. 4 min., tilsæt peberfrugt og kog i yderligere ca. 1 min. Smag til.
  • Server paprikagryden med topping og ris til.
Mere inspiration

Server paprikagryden med blomkålsris, hvis du vil skrue endnu mere op for grøntsagerne.

Blomkålsris
30 min
Blomkålsris
(23)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4529 kJ / 1082 kcal

Næringsindhold pr. 100g

354 kJ / 85 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 38,4 % 8 g
Kulhydrat: 47,7 % 9,9 g
Fedt: 13,9 % 1,3 g

Ingredienser

Ris
Sorte ris eller brune fuldkornsris
150 g
Topping
50 g
Grofthakket kruspersille
1 dl
Paprikagryde
Flåede tomater (ca. 400 g)
1 dåse
Vand
½ dl
Afdryppede grillede peberfrugter i olie
100 g
Små knuste fed hvidløg
2
Røget paprika
1½ tsk
Friskkværnet peber
150 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
200 g
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
1