Server paprikagryden med blomkålsris, hvis du vil skrue endnu mere op for grøntsagerne.
4529 kJ / 1082 kcal
354 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 38,4 % | 8 g |
Kulhydrat: | 47,7 % | 9,9 g |
Fedt: | 13,9 % | 1,3 g |
Sorte ris eller brune fuldkornsris
|
150 g |
---|
50 g | |
Grofthakket kruspersille
|
1 dl |
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
---|---|
Vand
|
½ dl |
Afdryppede grillede peberfrugter i olie
|
100 g |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Røget paprika
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
150 g | |
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
200 g |
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|
1 |