Pærecrumble
Fryseegnet
•

Pærecrumble - nem, hurtig og lækker kage. Når haven bugner af pærer, så prøv denne pærecrumble med frisk ingefær og vaniljeskum. Crumble med pærer er en perfekt kage, når tiden er knap, da den kan laves på et kvarter. Du kan også lave crumbledejen (eller smuldredej) i god tid - og opbevare den på frost, til du er klar til at bage en dejlig pærecrumble.
Ingredienser
4
Pærer i mindre stykker
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
Crumble
150 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
50 g
Havregryn
|
|
3 spsk
Flormelis
|
Tilbehør
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1 tsk
Vaniljesukker
|
Sådan gør du
Crumble
Ved servering af pærecrumble
Du kan tilberede en stor pærecrumble i en tærte- eller springform. Tærten kan også tilberedes med pærer fra dåse eller med friske æbler.
Pærecrumble - eller blot crumblen kan fryses inden bagning.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13285 kJ / 3175 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1009 kJ / 241 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 3,3 % | 2 g |
Kulhydrat: | 35,7 % | 21,2 g |
Fedt: | 61 % | 16,6 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
