Pariserbøf er god gammeldags dansk mad, på trods af navnet. Måske hedder det pariserbøf, fordi der er franskbrød under kødet? Her en opskrift på klassisk pariserbøf med det hele og uden nymodens twist - vi behøver jo ikke at lave om på det, som virker. Klassisk pariserbøf er skøn til frokost, aftensmad, natmad - nemt, hurtigt, lækkert!
Er du til pariserbøf er du sikkert også til bøf Lindstrøm
8799 kJ / 2103 kcal
815 kJ / 195 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 24,3 % | 11,7 g |
Kulhydrat: | 18,9 % | 9,1 g |
Fedt: | 56,8 % | 12,5 g |
Skal du lave mange pariserbøffer, kan du brune dem på panden først - og stege dem færdig i ovnen, så kan du servere til alle gæster på en gang.