Påskekyllinger

45 min
Påskekyllinger

Man kan lave påskekyllinger af perler, i karton, man kan hækle påskekyllinger og man kan tegne dem. Og så kan man selvfølgelig også lave påskekyllinger i marcipan.

Ingredienser

25 g Hvid eller mørk chokolade
200 g Marcipan
Gul pastafarve
16 Mandelflager

Sådan gør du

  • Hak chokoladen groft og smelt den. Farv marcipanen med gul pastafarve. Rul otte store kugler (ca. 3 cm i diameter) og otte små kugler (ca. 1 cm i diameter). Læg dem oven på hinanden med lidt chokolade i midten som "lim". Dyp bunden af de store kugler i chokoladen og stil dem på et stykke bagepapir. Lad dem stivne ved stuetemperatur. Sæt to mandelflager i de øverste kugler så de ligner næb og tegn øjne med chokoladen, brug evt. en tandstik.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4518 kJ / 1080 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1939 kJ / 464 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,4 g
Protein: 8,6 % 9,8 g
Kulhydrat: 45,2 % 51,6 g
Fedt: 46,2 % 24,2 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/paskekyllinger/