Pasta i champignonsauce

Pasta i champignonsauce

30 min
Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.

Sådan gør du

  • Svits rødløg i smør i en gryde.
  • Tilsæt champignonerne og svits dem med i ca. 3 min.
  • Hæld bouillonen ved og lad saucen koge ved svag varme uden låg i ca. 5 min.
  • Tilsæt piskefløde og kog endnu 5 min.
  • Smag saucen til med salt og peber.
  • Vend friskkogt pasta i saucen og hæld den i en varm skål.
  • Drys bacontern og timian over og server

Saucen kan serveres med revet ost til.

Energiindhold for hele retten:

10494 kJ / 2508 kcal

Næringsindhold pr. 100g

572 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 13,2 % 4,5 g
Kulhydrat: 52,2 % 17,6 g
Fedt: 34,6 % 5,3 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

2 Hakkede rødløg (ca. 200 g)
20 g Smør
225 g Champignoner i halve
2½ dl Grøntsagsbouillon
1½ dl Piskefløde
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
400 g Tørret pasta - koges
Pynt
8 skiver Stegt bacon
Frisk timian