Saucen kan serveres med revet ost til.
10346 kJ / 2473 kcal
564 kJ / 135 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 13,4 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 52,9 % | 17,6 g |
Fedt: | 33,7 % | 5,1 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
2
Hakkede rødløg (ca. 200 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
225 g
Champignoner i halve
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Tørret pasta - koges
|
---|
8 skiver
Stegt bacon
|
|
---|---|
Frisk timian
|