Pasta i champignonsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(55 vurderinger)

30 min

Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g tørret pasta

Pynt

  • sprødstegt bacon
  • hakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits rødløg i smør i en gryde. Tilsæt champignonerne og svits dem med i ca. 3 min. Hæld bouillonen ved. Lad saucen koge ved svag varme uden låg i ca. 5 min. Tilsæt piskefløde og kog endnu 5 min. Smag saucen til med salt og peber.

Vend friskkogt pasta i saucen og hæld den i en varm skål. Drys bacontern og persille over.

Tip

Saucen kan serveres med revet ost til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 32 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: