Pasta i champignonsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(68 vurderinger)

30 min

Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret pasta

Pynt

  • sprødstegt bacon
  • hakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits rødløg i smør i en gryde. Tilsæt champignonerne og svits dem med i ca. 3 min. Hæld bouillonen ved. Lad saucen koge ved svag varme uden låg i ca. 5 min. Tilsæt piskefløde og kog endnu 5 min. Smag saucen til med salt og peber.

Vend friskkogt pasta i saucen og hæld den i en varm skål. Drys bacontern og persille over.

Tip

Saucen kan serveres med revet ost til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: