Saucen kan serveres med revet ost til.
10457 kJ / 2499 kcal
570 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 13,3 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 52,3 % | 17,6 g |
Fedt: | 34,4 % | 5,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Hakkede rødløg (ca. 200 g)
|
2 |
---|---|
Smør
|
20 g |
Champignoner i halve
|
225 g |
Grøntsagsbouillon
|
2½ dl |
1½ dl | |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Tørret pasta - koges
|
400 g |
---|
Stegt bacon
|
8 skiver |
---|---|
Frisk timian
|