Pasta i champignonsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(72 vurderinger)

30 min

Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret pasta

Pynt

  • sprødstegt bacon
  • hakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits rødløg i smør i en gryde. Tilsæt champignonerne og svits dem med i ca. 3 min. Hæld bouillonen ved. Lad saucen koge ved svag varme uden låg i ca. 5 min. Tilsæt piskefløde og kog endnu 5 min. Smag saucen til med salt og peber.

Vend friskkogt pasta i saucen og hæld den i en varm skål. Drys bacontern og persille over.

Tip

Saucen kan serveres med revet ost til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: